Terapiakeskus Puro

Työnohjaus

  •  Auttaa löytämään uusia ajatuksia ja keinoja työhön dialogisella keskustelulla.
  • Auttaa pysymään työkykyisenä.
  • Työnohjauksessa voi pohtia työhön, työyhteisöön, omaan työrooliin, asiakastyöhön tai muuten työkykyisyyteen vaikuttavia asioita.

 

Terapiakeskus Puro tarjoaa kolme erilaista työnohjaajaa

terapiamerkurius-logo

Jonna Patamäki on työnohjaajista kokenein. Hän on opiskellut voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi Storyssa. Työkokemusta hänellä on puhevammaisten tulkkauksesta, kommunikaatio-ohjauksesta, kehitysvammaisten ja neuropsykiatristen kuntoutujien ohjaamisesta. Jonna opiskelee tällä hetkellä AMK:ssa sosionomiksi.

terapiamerkurius-logo

Riikka Brunou aloitti voimavarakeskeisen työnohjaaja koulutuksen syksyllä 2016. Kouluttajana toimii Dialogic. Riikan työtä työnohjaajana tukee voimavarakeskeinen perhetyö puheterapeuteille -koulutus. Työkokemusta Riikalla on puheterapeuttina kaiken ikäisten kanssa sekä yrittäjänä ja työnantajna. Riikka on myös jatko-opiskelijana Helsingin yliopistossa tähtäimenä filosofian tohtorin opinnot paripuheterapiaan liittyen.

terapiaperhonen-logo

Mari Tynkkynen aloitti voimavarakeskeisen työnohjaaja koulutuksen syksyllä 2016. Kouluttajana toimii Dialogic. Marin työnohjaajana toimimista tukee tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto, NLP ja mindfulness -koulutukset. Työkokemusta Marilla on toimintaterapeuttina kaiken ikäisten kanssa, mutta erityisena kiinnostuksen kohteena on neurologinen kuntoutus. Mari toimii myös yrittäjänä ja työnantajana. Marista lisätietoja on täällä.

Tervetuloa dialogiseen keskusteluun

Jonna Patamäki

puh. 045 348 8340

jonna.patamäki@terapiamerkurius.com

Riikka Brunou

puh. 040 165 0145

riikka.brunou@terapiamerkurius.com

Mari Tynkkynen

puh. 040 748 5390

mari.tynkkynen@terapiaperhonen.com